به گزارش مشرق، فردا (جمعه ۲ اسفندماه) کشور شاهد برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خواهد بود و مردم ایران برای انتخابات ۲۹۰ نماینده پای صندوقهای رای خواهند رفت.
این دوره انتخابات باتوجه به حوادث اخیر منطقه از اهمیت فراوانی برخوردار است و باتوجه به مقابله اخیر ایران و آمریکا در منطقه بهویژه بعد از عملیات تروریستی آمریکا و شهادت سردار سلیمانی و قدرتنمایی ایران در حمله به عینالاسد، مشارکت مردم میتواند پاسخ محکمی به تهدیدات آمریکا و همپیمانانش باشد.
بیشتر بخوانید:
سرلشکر سلامی: هر رأی مردم، یک سیلی بر صورت دشمن است
افزایش مشارکت سیاسی بالا همواره از آسیب پذیری کشور در مواجهه با تهدیدات خارجی میکاهد و ایران در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب همواره با موجی از تهدیدات و تحریمهای متنوع و پیچیده با هدف به هم زدن نظام محاسباتی مردم و مسئولان و مخدوش کردن امنیت و اقتدار ملی روبرو بوده است.
مشارکت مردم در مقاطع مختلف موجب شده تا نقشههای دشمنان با شکست روبهرو شود. پیام روشن مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، بیاثر بودن هر نوع تحریم و تهدیدی برای به زانو درآوردن ملت ایران است.
اهمیت مسئله تا آنجاست که شخصیتی همچون سردار قاسم سلیمانی که در چشم همه ایرانیان بهعنوان حافظ امنیت و پاسداری از مرزهای کشور شناخته میشد و میتوان او را نماد مقابله با تجاوز بیگانگان به ایران دانست، اصرار فراوانی به لزوم مشارکت در انتخابات داشت چرا که بهعنوان یک فرمانده با تجربه میدانست حضور مردم در عرصههای سیاسی خنثیکننده نقشههای دشمن خواهد بود.
شاهد این مدعا اظهارات اخیر سردار محمد حجازی جانشین فعلی نیروی قدس و از همرزمان حاج قاسم است. آقای حجازی در گفتگویی با برنامه "ملک سلیمان" با بیان اینکه اولین ویژگی سردار سلیمانی این بود که دلداده و عاشق ایران، نظام و رهبری بود و از جان خود مایه میگذاشت، میگوید: ویژگی دوم ایشان این بود که به دنبال تشریفات نبود و فرد مخلصی بود که برای تحکیم جایگاه خود کسی را هزینه نمیکرد بلکه خود را هزینه مردم و امنیت آنان میکرد. فکر میکنم که راه حاج قاسم از وصیت او مشخص است. بگذارید مثال روز بزنم؛ فکر میکنم که اگر به شناسنامه او نگاه کنید جای خالی در دو صفحه آخرش پیدا کنید چرا که او در همه انتخاباتها شرکت کرده بود. او پایبند به نظام و عاشق آن بود. یکی از راههای وارد شدن به دل مردم همین است.
سردار سلیمانی در قامت یک نظامی از دخالت مستقیم در جزئیات انتخابات یا حمایت از یک کاندیدای خاص پرهیز داشت اما تاکید وی بر لزوم مشارکت در انتخابات برکسی پوشیده نیست، بههمین دلیل بود که او فرازی از وصیتنامهاش بخشی را خطاب به جریانهای سیاسی قرار داد و توصیهای انتخاباتی به آنها میکند: " عزیزان، هر رقابتی با هم میکنید و هر جدلی با هم دارید، اما اگر عمل شما و کلام شما یا مناظرههایتان بهنحوی تضعیفکننده دین و انقلاب بود، بدانید شما مغضوب نبی مکرم اسلام و شهدای این راه هستید؛ مرزها را تفکیک کنید. اگر میخواهید با هم باشید، شرط با هم بودن، توافق و بیان صریح حول اصول است."
وی در این فراز ضمن تاکید بر لزوم اعتقاد عملی به ولایت فقیه، توصیه میکند "کسی که در جمهوری اسلامی میخواهد مسئولیتی را احراز کند، شرط اساسی آن [این است که] اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه داشته باشد. من نه میگویم ولایت تنوری و نه میگویم ولایت قانونی؛ هیچ یک از این دو، مشکل وحدت را حل نمیکند؛ ولایت قانونی، خاصّ عامه مردم اعم از مسلم و غیرمسلمان است، اما ولایت عملی مخصوص مسئولین است که میخواهند بار مهم کشور را بر دوش بگیرند، آن هم کشور اسلامی با این همه شهید!
شهید سلیمانی شرط انتخاب اصلح را نیز عمل به اصول انقلاب و جمهوری اسلامی میدانست و در وصیتش نوشته است: اگر به اصول عمل شد، آن وقت همه در مسیر رهبر و انقلاب و جمهوری اسلامی هستند و یک رقابت صحیح بر پایه همین اصول برای انتخاب اصلح صورت میگیرد.